Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi çekirdeği görmek

Rüyada mermi çekirdeği görmek

Rüyada mermi çekirdeği görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada mermi çekirdeği gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mermi çekirdeği görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla mermi atmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada gümüş mermi görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, umduklarını bulamayacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada mermi yarası görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına delalettir.

Rüyada mermiyi eline almak kötü günler yaşanacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermiden kaçmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Rüyada eline mermi almak hayırlı işlerde yer alacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada silah mermi görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yeni yollara girileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments