Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates satın almak

Rüyada patates satın almak

Rüyada patates satın almak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine inanılır.

Rüyada patates satın almak gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada patates satın almak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada patates satın aldığını görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates tartmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, işlerinden de geri kalacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çuval patates görmek kişinin yüzünün güleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada patates sulamak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada patates böceği görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, zenginlik kazanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalettir.

Rüyada patates ekildiğini görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri patates görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments