Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik saklamak

Rüyada terlik saklamak

Rüyada terlik saklamak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada terlik saklamak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada terlik saklamak afiyete ereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Rüyada para saklamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada para bulup saklamak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir şeyler sakladığını görmek verimliliğinin artacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki saklamak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hediye saklamak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada cüzdanı saklamak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments