Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma saklamak

Rüyada elma saklamak

Rüyada elma saklamak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulur.

Rüyada elma saklamak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada elma saklamak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada yastığa para saklamak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden para saklamak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü saklamak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kalp kırıklığı olacağına inanılır.

Rüyada sigara içtiğini saklamak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın inanılır.

Rüyada yüzük saklamak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada buğday saklamak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu saklamak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments