Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı tencere görmek

Rüyada paslı tencere görmek

Rüyada paslı tencere görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, işi ile gündeme geleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, güzellik ve hayır geleceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işaret eder.

Rüyada paslı tencere gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada paslı tencere görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada paslı zincir görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada paslı tabanca görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada paslanmış saat görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada paslı kılıç görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada paslı kolye görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada paslı toplu iğne görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada paslı para görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments