Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı toplu iğne görmek

Rüyada paslı toplu iğne görmek

Rüyada paslı toplu iğne görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kendisini ailesine vereceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada paslı toplu iğne gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada paslı toplu iğne görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada paslı iğne görmek alim ve bilge insan olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Rüyada paslı su içmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pascal nouma görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe inanılır.

Rüyada paslanmış eşya görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada paslanmış gümüş görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada paslı demir görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Rüyada paslanmış saat görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, icat yapacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments