Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı zincir görmek

Rüyada paslı zincir görmek

Rüyada paslı zincir görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada paslı zincir gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada paslı zincir görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı kılıç görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada paslı bıçak görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada paslı tencere görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet eder.

Rüyada paslanmış bıçak görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada paslı tabanca görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada paslı bir şey görmek çok doğru bir yol tutulacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı iğne görmek planlarının bozulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments