Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı tabanca görmek

Rüyada paslı tabanca görmek

Rüyada paslı tabanca görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, başarılarının tadına varacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı tabanca gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada paslı tabanca görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine yorulur.

Rüyada paslı su içmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paslanmış gümüş görmek istenmeyen olayların olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine inanılır.

Rüyada paslı makas görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerin artacağına işarettir.

Rüyada paslı altın görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, dik durmaya çalışacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada paslı tencere görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada paslanmış demir görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada paslı araba görmek kazanç ve kar getireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments