Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı kolye görmek

Rüyada paslı kolye görmek

Rüyada paslı kolye görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada paslı kolye gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Rüyada paslı kolye görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada paslanmış kolye görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada paslı kaşık görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada paslanmış gümüş görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı teneke görmek manevi olarak da yıpranacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada paslı bir şey görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet eder.

Rüyada paslı tel görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada pas görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments