Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı kılıç görmek

Rüyada paslı kılıç görmek

Rüyada paslı kılıç görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin rahat edeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, işlerin rast gideceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada paslı kılıç gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Rüyada paslı kılıç görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada paslı kolye görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı diş görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada paslı zincir görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada paslanmış para görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada paslanmış kolye görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada paslı bilezik görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada paslanmış kaşık görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments