Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslanmış saat görmek

Rüyada paslanmış saat görmek

Rüyada paslanmış saat görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, şansının açılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada paslanmış saat gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada paslı saat görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çıkmaza düşeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada paslanmış saat görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada paslı kolye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada paslanmış gümüş görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada altın yüzüğün paslandığını görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada paslı anahtar görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, işyerini kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paslı para görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı kaşık görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments