Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı tel görmek

Rüyada paslı tel görmek

Rüyada paslı tel görmek hak yolundan ayrılmayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada paslı tel gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada paslı tel görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paslı tabanca görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, kişinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada paslı silah görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada paslı su içmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada paslanmış saat görmek başarı için fırsatların artacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslanmış eşya görmek isteklerin yerine geleceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada pas görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, fakirlerin zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı diş görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments