Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pas görmek

Rüyada pas görmek

Rüyada pas görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada pas gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Rüyada paslanmış bıçak görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada paslı saat görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada paslı kilit görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada paslı bilezik görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada paslı makas görmek gelirinin çoğalacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa yorulmaktadır.

Rüyada alyansın paslandığını görmek bolluk içinde yaşayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Rüyada paslanmış demir görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, huzursuzlukların sona ereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Rüyada paslı diş görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, stresini atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments