Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı kaşık görmek

Rüyada paslı kaşık görmek

Rüyada paslı kaşık görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sorunsuz geçeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı kaşık gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada paslı kaşık görmek nahoş sözler işiteceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada paslanmış kaşık görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalet eder.

Rüyada paslı görmek huzurlu günler görüleceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, rızkının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada paslı gemi görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına yorulur.

Rüyada paslı toplu iğne görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada paslı su içmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işarettir.

Rüyada paslı bir şey görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslı jilet görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments