Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı teneke görmek

Rüyada paslı teneke görmek

Rüyada paslı teneke görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, başka alanlara yöneleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada paslı teneke gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Rüyada paslı teneke görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teneke soba görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada teneke kutu görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada yarım teneke altın görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ tenekesi görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytinyağ tenekesi görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir teneke altın görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada boş teneke görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments