Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslanmış gümüş görmek

Rüyada paslanmış gümüş görmek

Rüyada paslanmış gümüş görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, geleceğin güzel olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslanmış gümüş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada paslanmış gümüş görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslı makas görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet eder.

Rüyada paslı toplu iğne görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada paslı çiviler görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada paslı alyans görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işarettir.

Rüyada paslı kılıç görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, zor durumlara düşeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı küpe görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada paslanmış alyans görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments