Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı bir şey görmek

Rüyada paslı bir şey görmek

Rüyada paslı bir şey görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada paslı bir şey gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Rüyada paslı bir şey görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada paslı para görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı anahtar görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslı toplu iğne görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı kolye görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pas görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalettir.

Rüyada paslı alyans görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paslı gemi görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments