Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı gemi görmek

Rüyada paslı gemi görmek

Rüyada paslı gemi görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına yorulur.

Rüyada paslı gemi gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada paslı gemi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı bıçak görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslanmış bıçak görmek dualarının karşılığını alacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslanmış kolye görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pascal nouma görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Rüyada paslı araba görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzüğün paslandığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, donatacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet eder.

Rüyada yerleri pas pas yapmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, tecrübe sahibi olacağına, başka alanlara yöneleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments