Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı su içmek

Rüyada paslı su içmek

Rüyada paslı su içmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, borcunun kalmayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, o masumların bedduasını alacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada paslı su içmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Rüyada paslı su içmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Rüyada paslı su görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tüm isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı bir şey görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada paslanmış eşya görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada paslanmış saat görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, eğlence ve renk geleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada paslı bıçak görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, muradınıza ereceğinize delalet etmektedir.

Rüyada paslı tel görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada paslanmış para görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments