Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı görmek

Rüyada paslı görmek

Rüyada paslı görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kariyer sahibi olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslı gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Rüyada paslı bir şey görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada paslı kolye görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paslı bisiklet görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğünün paslandığını görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalettir.

Rüyada paslı saat görmek sıkıntıların büyüyeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet etmektedir.

Rüyada paslı kılıç görmek huzura ve rahata kavuşacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerleri pas pas yapmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalettir.

Rüyada paslı iğne görmek bir ömür olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments