Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı iğne görmek

Rüyada paslı iğne görmek

Rüyada paslı iğne görmek ömür boyu süreceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Rüyada paslı iğne gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada paslı toplu iğne görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı iğne görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada paslı saat görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada paslı para görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada paslanmış gümüş görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalettir.

Rüyada paslı tabanca görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına inanılır.

Rüyada kir pas görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada paslı görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments