Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı saat görmek

Rüyada paslı saat görmek

Rüyada paslı saat görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada paslı saat gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Rüyada paslı saat görmek beden sağlığının zarar göreceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada paslanmış saat görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet eder.

Rüyada paslanmış alyans görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paslı görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslanmış gümüş görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada paslanmış kaşık görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslı altın görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslı araba görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments