Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kir pas görmek

Rüyada kir pas görmek

Rüyada kir pas görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, canının derdine düşeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, markasını duyuracağına delalet eder.

Rüyada kir pas gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada kir pas görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada paslı diş görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paslı su görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada paslanmış bıçak görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada paslı toplu iğne görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, barış için adım atacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Rüyada paslı bıçak görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulur.

Rüyada paslı tabanca görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı tel görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hikmet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments