Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı alyans görmek

Rüyada paslı alyans görmek

Rüyada paslı alyans görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, keyfinin kaçacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulur.

Rüyada paslı alyans gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Rüyada paslı alyans görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada paslanmış alyans görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Rüyada alyansın paslandığını görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Rüyada paslı makas görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada paslı tel görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada paslı su içmek rahat bir hayatı olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzüğün paslandığını görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada paslı zincir görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments