Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı küpe görmek

Rüyada paslı küpe görmek

Rüyada paslı küpe görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yanlış bir karar verileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslı küpe gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada paslı küpe görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı tel görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işarettir.

Rüyada paslanmış yüzük görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı bilezik görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada paslı anahtar görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine inanılır.

Rüyada paslı kapı görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada paslı su görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada paslı tencere görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments