Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek yeni bir haneye sahip olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, sıkıntının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada parmağında tek taş görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden tek taş yüzük almak küçük işlere sermaye harcamayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments