Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, verimin ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, koltuğunun yükseleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında tek taş görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak özlem gidereceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına yorulur.

Rüyada tek taş yüzük vermek çirkin bir iş yapmaya, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments