Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada parmağında tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada parmağında tek taş görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments