Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı parmak

Rüyada kıllı parmak

Rüyada kıllı parmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kıllı parmak gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada parmakta kıl görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada parmak kılı görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kıllı parmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı parmak görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek anne ve baba duası alınacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada parmağında kıl görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, bedeninin de iyileşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments