Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta altın yüzükler görmek

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta altın yüzükler gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalettir.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, ayrılık yaşanacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi parmağında altın yüzük görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments