Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta altın yüzük görmek

Rüyada parmakta altın yüzük görmek

Rüyada parmakta altın yüzük görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta altın yüzük gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Rüyada parmakta altın yüzük görmek yıpranacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorunların üstüste geleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin parmağında altın yüzük görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek maddi açıdan ferahlayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments