Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak kazancın az da olsa yitirileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaktan yüzük çıkarmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalettir.

Rüyada parmakta yüzük çıkarmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağına yüzük takıp çıkarmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, riske atılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalettir.

Rüyada parmağından yüzük çıkarmak kişinin bundan zarar göreceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Güneş

Rüyada parmağında ki siyah taşlı yüzüğü kızımla kondum zorla çıkarıyor yüzük altın değil şahta ve siyah tasli