Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında altın yüzük görmek

Rüyada parmağında altın yüzük görmek

Rüyada parmağında altın yüzük görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalettir.

Rüyada parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek uzun sohbetler edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments