Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakların kısaldığını görmek

Rüyada bacakların kısaldığını görmek

Rüyada bacakların kısaldığını görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada bacakların kısaldığını gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Rüyada bacakların kısaldığını görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kısaldığını görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, büyük bir yenilgi alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçının kısaldığını görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada saçların kısaldığını görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments