Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları olmamak

Rüyada parmakları olmamak

Rüyada parmakları olmamak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada parmakları olmamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, imkânlarının azalacağına delalettir.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağın koptuğunu görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada parmak şıklatmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalettir.

Rüyada parmağında kurt görmek geçineceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments