Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında kurt görmek

Rüyada parmağında kurt görmek

Rüyada parmağında kurt görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada parmağında kurt gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada parmağında kurt görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakta kurt görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine delalet eder.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak yemek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada parmaklarını yemek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada parmak üzümü yemek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments