Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağını eksik görmek

Rüyada ayak parmağını eksik görmek

Rüyada ayak parmağını eksik görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kötü haberlerin alınacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağını eksik gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarını eksik görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına yorulur.

Rüyada eksik parmak haksızlıklara da karşı geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada parmakları eksik görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ezanı eksik okumak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada eksik görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına inanılır.

Rüyada eksik namaz kılmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet etmektedir.

Rüyada eksik maaş almak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hayattan daha zevk alacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments