Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik etek giymek

Rüyada eksik etek giymek

Rüyada eksik etek giymek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerin rayından çıkacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına inanılır.

Rüyada eksik etek giymek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Rüyada eksik etek giymek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, saygısını toplayacağına delalet eder.

Rüyada kuranı eksik okumak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Rüyada parmakları eksik görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezanı eksik okumak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi eksik görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eksik abdest almak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

Rüyada eksik uzuv görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Rüyada eksik para almak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments