Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağının koptuğunu görmek

Rüyada birinin parmağının koptuğunu görmek

Rüyada birinin parmağının koptuğunu görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, gitmediği yerlere gideceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, şaşkın olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişikliklere ayak diremek veya karşı tarafa küsmek yerine gerekli değişiklikleri yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kötü duygularından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, başarının garantileneceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin parmağında oje görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa kına yakmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kopmuş parmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Rüyada kopmuş ayak parmağı görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak dertlerin başlayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments