Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pardesü kaybetmek

Rüyada pardesü kaybetmek

Rüyada pardesü kaybetmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, başarısının artacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pardesü kaybetmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Rüyada parmağındaki yüzüğü kaybetmek kendini yiyip bitireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağını kaybetmek imkânların günden güne azalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada pardesü kaybetmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin parmağını ısırmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağından iğne vurulmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak tutmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada baş parmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments