Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun saymak

Rüyada koyun saymak

Rüyada koyun saymak tartışmaların kavgaya döneceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kendisi ile gururlanacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada koyun saymak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada koyun saymak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ona kadar saymak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dakika saymak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında başarılı olmaya, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada altın saydığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç saymak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilezik saymak kudretli kişiler arasına gireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada zeytin saymak güleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kişi saymak uzun süre işsizlik çekeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments