Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını göstermek

Rüyada bacağını göstermek

Rüyada bacağını göstermek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, malvarlığının artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada bacağını göstermek gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada bacağını göstermek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada kıçını göstermek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada el göstermek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kimlik göstermek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada birine fotoğraf göstermek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakla göstermek insanlara öncülük edeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada yüzük göstermek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saygı göstermek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments