Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını göstermek

Rüyada saçını göstermek

Rüyada saçını göstermek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada saçını göstermek gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Rüyada saç göstermek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını göstermek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada namaz kılmayı göstermek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, dinine bağlı kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yol göstermek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada kıyafet göstermek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, kişinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada yön göstermek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada birine ev göstermek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Rüyada yüzük göstermek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, araba alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments