Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer göstermek

Rüyada yer göstermek

Rüyada yer göstermek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yer göstermek gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada mezar yeri göstermek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Rüyada yer göstermek borçlarını ödeyeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada altın göstermek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına inanılır.

Rüyada silah göstermek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine fotoğraf göstermek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada yüzük göstermek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yön göstermek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birine yüzük göstermek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments