Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak yakmak

Rüyada parmak yakmak

Rüyada parmak yakmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada parmak yakmak gördüyseniz:

  • Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak yakmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada parmaklara kına yakmak hem de para kaybettireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada parmağını yakmak kendi şansını kendi yaratacağına, moralinin düzeleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada parmağına kına yakmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak belki de hayatının aşkını bulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, ayıplı yolara sapacağına alamet eder.

Rüyada parmağa kına yakmak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments