Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını yakmak

Rüyada parmağını yakmak

Rüyada parmağını yakmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Rüyada parmağını yakmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak güç alacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarına kına yakmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret eder.

Rüyada parmağını yakmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada parmağa kına yakmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada parmağına kına yakmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada parmaklara kına yakmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments