Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktan diken çıkarmak

Rüyada parmaktan diken çıkarmak

Rüyada parmaktan diken çıkarmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yeni mallara sahip olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, bir beladan kurtulacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada parmağa diken batmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına diken battığını görmek fırsatların elden kaçacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına inanılır.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada diken çıkarmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments