Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı pardesü giymek

Rüyada sarı pardesü giymek

Rüyada sarı pardesü giymek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret eder.

Rüyada sarı pardesü giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Rüyada sarı pardesü giymek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, belalardan korunacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı pardesü görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sarılı parmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalettir.

Rüyada pembe pardesü giymek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalettir.

Rüyada başkasının pardesüsünü giymek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işarettir.

Rüyada deri pardesü giymek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments