Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın yandığını görmek

Rüyada ayağın yandığını görmek

Rüyada ayağın yandığını görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada ayağın yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Rüyada ayaklarının yandığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakların yandığını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada ayağını yandığını görmek kendisini keşfedeceğine, ticarette ilerleyeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada ayağın yandığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına işarettir.

Rüyada birinin elinin yandığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada evinin yandığı haberini almak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunun yandığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments