Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının yandığını görmek

Rüyada ayaklarının yandığını görmek

Rüyada ayaklarının yandığını görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının yandığını gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Rüyada ayağın yandığını görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının yandığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Rüyada ayakların yandığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağını yandığını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganın yandığını görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğinin yandığını görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yandığını görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, sıkıntıların biteceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments